Je bekijkt nu Reconstructie waterput Hanendorperweg

Reconstructie waterput Hanendorperweg

Er is een begin gemaakt van het herstellen van de waterput op de hoek Gortelseweg-Hanendorperweg.
Een stukje geschiedenis herrijst.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Ad Schoutens

    Ik vind het wel een heel rare put hoor. Kan mij niet voorstellen dat er ooit zoiets heeft gestaan. Elke keer als ik hem zie staan moet ik denken aan de gemetselde pijpen in de uiterwaarde van Renkum. Dit zijn expansiebuizen voor een vrijverval riool. Aangezien er in Gortel alleen drukriolering ligt weet ik dat het niet zo is maar toch kan ik er nog steeds geen waterput in herkennen. Moet maar even een bordje bij als de toelichting denk ik.

  2. Jan Huttinga

    Ja, de put is nog niet af daar moet nog wat bij, zo ziet het er niet uit.
    We proberen dit voor elkaar te krijgen bij des betreffende persoon.

Geef een reactie